Integritetspolicy

KPO TRADE AB INTEGRITETSPOLICY

 

Integritetspolicyn beskriver hur din personliga data inhämtas, används och delas när du besöker eller köper något från www.nordiskakakel.se (”Hemsidan”).

 

PERSONLIG INFORMATION SOM VI INHÄMTAR

 Vi inhämtar automatiskt information om din enhet så som information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och kakor som är installerade på din enhet när du besöker hemsidan. När du besöker sidan inhämtar vi information om de individuella hemsidorna du besöker och produkterna du tittar på. Vilka hemsidor eller sökord som fick dig till hemsidan samt information hur du interagerar med hemsidan. Vi refererar till denna automatiskt inhämtade information som ”Enhetsinformation”.

 Vi inhämtar enhetsinformation med följande tekniker:

-”Kakor” är datafiler som finns på din enhet eller dator och inkluderar anonyma unika identifierare. För mer information om cookies och hur du inaktiverar dessa, besök http://www.allaboutcookies.org.

-”Loggfiler” spårar händelser som sker på hemsidan och inhämtar information om din IP-adress, webbläsartyp, internetleverantör, länkade/avslutssida och datum/tid.

-”Web beacons”, ”taggar” och ”pixlar” är elektroniska filer som används för att kartlägga hur du använder hemsidan.

 När du gör ett köp eller försöker göra ett köp på hemsidan så inhämtar vi följande information från dig; Namn, fakturadress, leveransadress, betalningsinformation (ink. Kreditkortsnummer), email och telefonnummer. Denna information refererar vi till som ”orderinformation”.

 När vi skriver “personlig information”, syftar vi både på enhetsinformation och orderinformation.

 

HUR ANVÄNDER VI PERSONLIG INFORMATION

Vi använder orderinformationen som vi insamlar för att fullfölja alla placerade ordrar genom hemsidan (inkluderat hanteringen av din betalningsinformation, arrangerandet av frakt samt tillgodoser dig med fakturor och/eller orderbekräftelser). Utöver detta används orderinformationen till att kommunicera med dig, genomsöka våra ordrar för möjligt bedrägeri och när tillämpligt vid godkännande från dig tillgodose dig med information om marknadsföring relaterat till våra produkter och tjänster.

 

Vi använder enhetsinformationen vi insamlar för att söka efter potentiell risk och bedrägeri (främst baserat på IP-adress) och mer generellt för att förbättra och optimera vår hemsida (exempelvis, genom att generera analyser om hur kunder surfar och interagerar med hemsidan och för att utvärdera framgången i vårt marknads- och reklamarbete).

 

DELNING AV DIN PERSONLIGA INFORMATION

Vi delar din personliga information med tredjepartsaktörer för att hjälpa oss använda din personliga information, som beskrivet ovan. Exempelvis, vi använder Shopify som plattform för vår hemsida – du kan läsa mer hur Shopify använder din personliga information här :https://www.shopify.com/legal/privacy.  Vi använder också Google Analytics för att hjälpa oss att förstå hur våra kunder använder hemsidan – du kan läsa mer om hur Google använder din personliga information här: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.  Det är möjligt att välja bort Google Analytics via den här länken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Slutligen, vi kan använda din personliga information för att följa tillämpbara lagar och reglering, för att svara på stämningar, husrannsakningsorder eller andra legala förfrågningar vi skulle få om information eller för att skydda våra rättigheter.

 

BETEENDE MARKNADSFÖRING

Som beskrivet ovan, vi använder din personliga information för att tillgodose dig med riktade annonser eller marknadskommunikation vi anser kan vara i ditt intresse. För mer information om hur riktade annonser fungerar, besök Network Advertising Initiative’s (”NAI”) utbildningssida här: http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan välja bort riktad marknadskommunikation genom dessa länkar:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Du kan även välja att följa denna länken som går till Digital Advertising Alliance’s portal för att välja bort riktad marknadskommunikation hos ett antal aktörer på marknaden: http://optout.aboutads.info/.

 

SPÅRA INTE

Notera att vi inte förändrar vår hemsidas datainhämtning när din webbläsare ger ifrån sig en ”spåra inte signal”.

 

DINA RÄTTIGHETER

Som europeisk medborgare har du rätten att få tillgång till din personlig information som vi har om dig och be att få din personliga information korrigerad, uppdaterad eller raderad. Om du vill använda dig av den rätta, vänligen kontakta oss kundservice@nordiskakakel.se.

Som europeisk medborgare så används din information för att fullfölja dom avtal och skyldigheter vi har mot dig (exempelvis om du placerar en order via hemsidan), eller på annat vis ingår legitima affärsintressen med oss som listad ovan. Notera att din information överförs utanför Europa, till Kanada och USA.

 

DATALAGRING

När du placerar en order via vår hemsida, kommer orderinformationen att sparas och arkiveras så länge som ett projekts livslängd kan tänkas vara så till vida att du inte eller tills du ber oss att radera den informationen.

 

ÄNDRINGAR

Integritetspolicyn kan uppdateras med jämna mellanrum för att efterleva senaste lagstiftning men även ändringar i bolaget som får en påverkan på integritetspolicyn.

 

KONTAKTA OSS

För mer information om vår integritetspolicy, om du har några frågor, eller om du har några anmärkningar, vänligen kontakta oss via email på kundservice@nordiskakakel.se eller genom post till:

 

  Järva skjutbaneväg 62, Solna, Stockholm, 17062, Sweden